Tweede verdiep

De traphal loopt door tot op de tweede verdieping waarbij, zeer opvallend, het granito stopt en de vloer een donker gespikkelde floorflex krijgt. Die loopt door naar de twee slaapkamers. Die hadden grijs geverfde muren en plafonds, alsof je in een kubus terecht kwam. De warme houtenkast doorbreekt het grijs. De ramen hadden dezelfde structuur als op de eerste verdieping en werden ook afgewerkt met een granito vensterblad. De grote kamer was voor de kinderen, die achter elkaar sliepen;  een van de eenpersoonsbedden was als het ware in de zelf ontworpen kast ingebouwd.
Aan de overkant, tegen de venster, bevond zich een groot bureau, grenzend aan een ondoorzichtig raam dat in de hal uitkwam. De andere kamer was die van de ouders waar de zelf ontworpen kast weer de ruimte domineert. Die kamer had een tweede deur die uitkwam op de badkamer.
De badkamer was zwart, roze en wit.  Een zwarte floorflex, roze badkamermeubels, een roze bad, een roze douche en twee roze wasbakken. Aan de muur bij de deur die uitkwam  op de slaapkamer van de ouders bevond zich een ingemaakte kast, niet in massief hout maar in triplex, met twee deuren geschilderd in de kleur van de witte tegels die het geheel afwerkten.

Foto's : Els De Nil